Természetesen GARDENA. Megtudhatod, milyen könnyű a gyepgondozás a smart SILENO City robotfűnyíróval. A GARDENA smart SILENO city gépe, a SensorCut rendszernek köszönhetően pontosan és megbízhatóan nyírja le a füvet. Tápláld be a fű kívánt magasságát és a SensorControl funkcióval együtt a robot eldönti, mikor kell füvet nyírni és ehhez alkalmazkodik. Az intelligens pont- és spirálvágás tulajdonsággal a SILENO a nehezen elérhető helyekkel is elboldogul. A hatékony asszisztens különösen halk, vagyis tovább pihenhetsz a kertben, a munka mégis elkészül. A fűnyírás befejezésével a smart SILENO city automatikusan visszatér a töltőállomásra.
A robotfűnyíró a fagyérzékelőjével észleli, ha fagyos a föld. Fagy esetén a robot leállítja a programot, amíg a föld ki nem olvad. Akár 35 százalékos emelkedőn is boldogul. A kifinomult CorridotCut tulajdonságával a robot szűk folyosókon és zsákutcákban is lenyírja a füvet, nem gond az akár 60 cm keskeny szélesség sem – ezek azok a területek, amelyeket általában kézzel kell rendbe tenni.
A telepítés során a programozó-varázsló végigvezet a menüpontokon és önállóan elkészíti a fűnyírási tervet. A smart App használatával be lehet programozni a fűnyírási időszakokat, és az öntözési időket összehangolhatjuk a smart öntözésvezérlés segítségével. A smart átjárón keresztül kapcsolódik a központi hálózatra, amely a meglévő routeren át létesít internet-kapcsolatot. Ily módon a GARDENA smart system központi eleme lehetővé teszi a vezeték nélküli hálózati kommunikációt a GARDENA smart system kerti eszközei és a GARDENA smart app között. Az egész kert elfér a tenyeredben – szó szerint. 

Műszaki adatok

Cikkszám 19069-32 
EAN-kód: 4078500050487 

Hatékonyság

Feltöltő rendszer Automata 
A munkaterület maximális emelkedése 35 %

Termék

Információs panel LCD kijelző menürendszerrel 
Időzítő Igen 
Fogantyú típusa Integrált 

Akku és töltés

Átlagos feltöltési idő 75 p
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő 65 p

Motor és vágórendszer

Vágási rendszer 3 pivoting razor blades
Vágási magasság, min.–max. 20-50 mm 
Vágási szélesség 16 cm

Hang- és zajszint

Hangszint, garantált 58 dB(A)
Hangszint, mért 56 dB(A)

Biztonsági funkciók

Vészjelzés Nem 
PIN kód Igen 
Emelésérzékelő Igen 
Borulásérzékelő Igen 

Telepítési kiegészítők

Hurokvezeték 150 m
Rögzítő szegek 200 db