Mindig is hittünk abban, hogy célravezető dolog, ha igyekszünk minden új technológia megjelenésekor az elsők között lenni, hiszen a végén csak így lehetünk a legjobbak. Csak így tudjuk ügyfeleink igényeit maximálisan, a legújabb, legkorszerűbb eszközökkel kielégíteni.

Így történt, hogy Magyarországon az elsők között kezdtünk el foglalkozni a Husqvarna és Gardena robotfűnyírók telepítésével, majd az elsők között kezdtünk el profi módon, kábelfektető gépekkel dolgozni, hogy még szebb, gyorsabb és tökéletesebb legyen a munkánk.

Ma már ott tartunk, hogy az elmúlt 7 évben több, mint 1000 darab gépet telepítettünk, megbízóink nagy megelégedésére, melyek azóta is tökéletes pázsitot varázsolnak nap, mint nap. Ez a hatalmas mennyiség segített minket abban, hogy mára óriási tapasztalattal rendelkezzünk, mind a magán kertek, mind az ipari létesítmények, közterületek kezelését illetően. Nekünk nem akadály, ha valami bonyolult, nagy, vagy meredek – épp ellenkezőleg: nekünk ez mind kihívás, melyet örömmel oldunk meg.

Folyamatosan képezzük magunkat, hogy a legmodernebb technológiákkal is azonnal képben legyünk, saját kertjeinkben teszteljük is a fejlesztéseket, legyen szó egy telefonos applikációról vagy egy új szoftverváltozatról. Ma már nem csak mi gondoljuk, hogy profik vagyunk ebben a szegmensben, de a Husqvarna márka is elismerte munkánkat az Automower Expert kitüntetéssel. Hogyan végezzük a telepítést? Itt többet olvashat róla…

A robotfűnyírás az elmúlt években egy olyan kiemelt téma lett az életünkben, mely megkövetelte, hogy egy teljesen külön üzletágként, kiemelt figyelemmel tekintsünk rá. Ez a figyelem pedig nem áll meg annyiban, hogy csak azt kínáljuk, amit mások, hanem folyamatosan bővítjük kínálatunkat is, hogy kedves vásárlóinknak teljeskörűen, minden igényükre tudjunk válaszolni. Ezért is lettünk a dán Auto-Mow márka kizárólagos hazai képviselete, akik prémium minőségű, de mégis rendkívül attraktív ár-érték arányú kiegészítőket kínálnak robotfűnyírójához.

Alapvetően fontosnak tartjuk a teljeskörű szolgáltatást, ezért az első gondolattól segítünk a kert felmérésében - akár személyesen és természetesen ingyen -, majd a megfelelő gép kiválasztásában, aztán természetesen a telepítésben is. Nyugodt lehet, akkor sem hagyjuk magára, ha már megvásárolta új gépét, hiszen az utógondozásban is örömmel állunk rendelkezésére, legyen szó javításról, egy szakadt vezetékről, téli tárolásról, vagy egyszerűen a gép tisztításáról. 

A tanulás természetesen sosem állhat meg, hiszen a termékfejlesztés is rohamtempóban halad, mi pedig igyekszünk lépést tartani vele, hogy amikor Ön felkeres minket, minden kérdésére válaszolni tudjunk!

Nem fognak csalódni, hiszen mottónk szerint: 

„Csak a minőség vállalható!”

Tekintse meg néhány munkánkat a Referenciánk menüpontra kattintva!

Hívjon, írjon nekünk elérhetőségeinket, ha pedig mégis személyesen jönne el hozzánk, büszkén ajánljuk figyelmébe két nagy szaküzletünket és szervizünket:

Robotfűnyíró Centrum – Husqvarna Centrum Budaörs

Üzletünk címe: 2040 Budaörs, Szabadság út 77.
Mobil: +36 20 521 521 4
Email: info[a]robotfunyirocentrum.hu

Budaörsi szaküzletünk

Husqvarna Centrum Budapest

Üzletünk címe: 1182 Budapest, Üllői út 555.
Mobil: +36 20 521 5214
Email: info[a]robotfunyirocentrum.hu

Husqvarna Centrum Budapest

Végül pedig egy kis kitekintés a jövőbe - van még hová fejlődnünk!