Husqvarna EPOS - Virtuális határok. Végtelen lehetőségek.

 

A Husqvarna márka a jövő technológiáját hozza el nekünk az új EPOS (Exact Positioning Operating System) rendszerrel működő, professzionális robotfűnyíró modelljeivel. A műholdak segítségével tájékozódó technológia lehetővé teszi a robotfűnyírók számára a kábelek nélküli, virtuális határok között történő tájékozódást. Ez egy egyszerű és tökéletesen flexibilis megoldás lehet főleg futball pályák, golfpályák, városi parkok, vagy ipari területek számára - gyakorlatilag mindenhová, ahol nagy felületen kell a gyepet karbantartani! A legjobb az egészben pedig az, hogy a fizikai kábelek megszüntetésével elbúcsúzhatunk a lehetséges kábelszakadásoktól és a gyepfelület gondozása során sem kell figyelni rájuk, például gyepszellőztetésnél, vagy ültetésnél sem. 

Nézze meg az EPOS-t működés közben: milyen egyszerű kialakítani a virtuális határokat a működési zónáknak és a kirekesztett területek számára - és hogyan teszi ez hatékonyabbá a napi működést.

A határ a csillagos ég. A szó szoros értelmében.

Szakembereink a speciális Husqvarna EPOS app segítségével ki tudják jelölni virtuális határokat, illetve az egyéni munkaterületeket a robotfűnyíró számára. Mindössze arra van szükség, hogy az égbolt árnyékolásmentesen és jól "látható" legyen. A kifinomult szatellit technológia segítségével a Husqvarna EPOS centiméter pontossággal működik másodperceken belül. A külön referenciaállomás segítségével könnyen meghatározható a robotfűnyíró hatékony működése, bármely munkaterületen. 

Egyszerű flottakezelés - egy gombnyomásra.

A Husqvarna EPOS telepítésével Ön kap egy rendkívül strapabíró és megbízható fűnyíró rendszert, mely garantálja, hogy ezután sokkal könnyebbek lesznek a munkanapjai. 

Telefonja segítségével bármikor ki- és bekapcsolhatja a különböző munkaterületeket és a kizárt zónákat. A Husqvarna Fleet Services™-nek köszönhetően Digitálisan tudja menedzselni az egész flottáját, legyen szó csak egy fűnyíróról, vagy többről. Mindig látja merre járnak a robotjai, elemezheti a működési történetüket, és értesítést kap róla, hogy mikor, melyiket szükséges esetleg karbantartani. Ezek az információk bármikor könnyedén elérhetőek a telefon vagy tablet okoseszközén, segítve ezzel a problémamentes és produktív munkát.

Ha felkeltettük érdeklődését a Husqvarna EPOS Automower technológia iránt, vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel az info@robotfunyirocentrum.hu címen, vagy a +36 20 521 5214-es telefonszámon és segítünk a továbbiakban.