Sokan nem tudják, hogy létezik egyáltalán, mások pedig nem tudnak eligazodni a kínálatban. Ezért hoztuk létre ezt az oldalt, az itt közzétett tartalmak segítségével igyekszünk megosztani tudásunkat az érdeklődőkkel.

A feltett kérdésre válaszolva pedig: a robotfűnyíró a legjobb dolog, amit vásárolhat a kertjébe. Ezt igazolja korábbi vásárlóink kivétel nélküli megelégedettsége is, akiktől leggyakrabban azt halljuk vissza, hogy bárcsak már korábban beszerezték volna.

Mik a legfőbb előnyei?

Elsősorban az a szabadság, illetve felszabadult idő, amit Ön az eddigi fűnyírás helyett másra fordíthat, például a családjára, hobbijára, utazásra, esetleg a munkájára. A kert mindig tökéletesen gondozott lesz, bármikor ránéz, mindig ugyanazt a szép, frissen vágott, egyenletes magasságú pázsitot látja, amelyet a rendszeres nyírás során visszadarált nyesedékkel ráadásul folyamatosan trágyáz is a robotfűnyíró. Ez tehát azt is jelenti, hogy a gyep mindig egészséges, Ön pedig megspórolta a levágott fű bezsákolását és sok esetben költséges és körülményes elszállíttatását, valamint a műtrágyázás költségét is.

Mivel minden kert más és más, csakúgy, mint a tulajdonosok elvárásai, ezért tudjuk, hogy mindenre nem tudunk választ adni ezen a felületen. Fennmaradó kérdéseivel keressen minket nyugodtan, örömmel segítünk Önnek a kiválasztásban, akár egy személyes kertfelmérés alkalmával is - amely természetesen ingyenes.