Husqvarna Automower 430X robotfűnyíró

Az Automower 400-as sorozat a legnagyobb vágási kapacitással, a legkisebb zajszinttel és a legfejlettebb funkciókkal rendelkező robotfűnyírók családja. Könnyen megbirkóznak a kisméretű és nagyméretű, de tagolt akár rendkívül tagolt kertekkel is, valamint programozhatóak a fokozott kényelem és a még jobb eredmény érdekében.

Mind a fűnyírást mind pedig a töltést automatikusan végzi el és akár 3200 m² füves terület lenyírására is képes. Amikor az akkumulátort újra kell tölteni, a fűnyíró visszatér a töltőállomásra, feltölti magát és azután folytatja a fűnyírást. Mivel ez a modell nagyon gyakran nyírja a füvet, az eredmény kiváló. A billentyűzeten és a kijelzőn levő beállítási módok segítségével a fűnyíró tökéletesen beállítható, ezért még tagolt füves területeken is elsőrendű munkát végez. Meredek lejtőkön sem jön zavarba, 45%-os lejtésig gond nélkül kezeli őket. Beépített GPS navigáció segítségével felméri a kertet és mindig a megfelelő helyen nyírja a kertet, hogy a vágási eredmény a legtökéletesebb legyen. Ez a modell alapfelszereltségként tartalmazza az Automower Connect applikáció távoli telefonos elérhetőségét, illetve a GPS nyomkövetőt is lopás esetére. Kapható hozzá fehér és narancssárga burkolat, illetve akár garázs is, mely megvédi a robotfűnyírót az időjárás viszontagságaitól.

GPS technológia segítségével feltérképezi a kertjét és ezt a térképet folyamatosan ellenőrizve, tökéletesen eljut minden sarkába - ezért ajánljuk kifejezetten tagolt kertekbe is.

Bővebb információ, vásárlás: IDE kattintva.