Távfelügyelet és folyamatos ellenőrzés.

Teljeskörűen vezérelheti robotfűnyíróját, bárhol is tartózkodik. Az Automower® Connect alkalmazásnak köszönhetően Ön távirányítással vezérelheti a fűnyíróját vagy hangutasításokkal irányíthatja egy okos készülék, mint például az Amazon Alexa segítségével. Könnyen összekapcsolhatja akár a Gardena Smart öntözőrendszerrel is, összhangba hozva az öntözést és a fűnyírást. Egyszerű, automata, könnyen kezelhető - és mindig tökéletes az eredmény.

Felügyelet: A világon bárhol megkaphatja az állapot üzeneteket, valamint indítási, leállítási és parkolási parancsot küldhet a robotfűnyírónak.

Konfiguráció: Megjeleníti a robotfűnyíró menürendszerét az okos telefonján vagy tabletjén. A fűnyíró beállításait leolvashatja és módosíthatja, anélkül, hogy a helyszínen tartózkodna.

Biztonság: Riasztás fogadása és a robotfűnyíró mozgásának nyomon követése lopás esetén a beépített GPS nyomkövető segítségével.

A működéshez szükséges applikáció könnyedén telepíthető Apple termékére (App Store) és Android készülékeire (Google Play) is, ráadásul magyar nyelven is elérhető, így még egyszerűbb a használata.

Alapfelszerelés az X-line modelleken (315X, 430X, 450X, 435X AWD) és az 500-as sorozatnál (520, 550, 535 AWD).

Tartozékként megvásárolható a következő modellekhez: 305, 310, 315, 420, 440.

Mobil adatátvitel az egész világon.*

10 éves ingyenes mobil adatátvitelt tartalmaz.*

Virtuális védelem a beépített GPS alapú lopási nyomkövetéssel.

 

*Az Automower Connect a termék élettartamáig (10 évig) nyújt ingyenes szolgáltatást. Az Automower Connect szolgáltatás 2G/3G vagy LTE-Cat-M1 adatátvitelt igényel, amelyet az országban működő távközlési szolgáltatók (harmadik felek) nyújtanak. A Husqvarna szerviz a termék működésére terjed ki, az adatátviteli korlátozásoktól is függő kommunikációra, térerő problémákra nem.