Automower® megoldások sportegyesületek számára

A sportpályák, például a futballpályák, gyakran komoly igénybevételnek vannak kitéve. A fű karbantartása gyakran nehézséget okoz, a trágyázás, az öntözés és az apróbb ápolási feladatok elvégzése pedig időigényes és drága lehet. Az Automower® fűnyírók lehetőséget nyújtanak a költségek csökkentésére, miközben javítják a gyep általános minőségét és a hajtási sűrűséget. És a játékosok mindig rendezett, tökéletesen vágott pályára léphetnek. Kis súlyának köszönhetően az Automower® fűnyírók nem okoznak csomósodást és nyomsávokat. Emellett a nedves körülmények között történő fűvágás során nem hagy hátra nemkívánatos fűmaradványokat.

A tökéletes pálya

Mélyebbre nyúló fűgyökerekkel rendelkező, tartósan sűrű, zöld és egészséges pázsitot biztosít, amely ellenáll az intenzív igénybevételnek, emellett karbantartása kevesebb időt és pénzt igényel.

Akkor működik, amikor Ön szeretné

Az Automower® a nap – vagy az éjszaka – bármely szakában használható: figyelembe veszi az Ön időbeosztását, és tökéletesen karbantartott gyepről gondoskodik.

Fenntarthatóság mindenek felett

Az akkumulátoros működésű Automower® fűnyírók jelentős mértékben csökkentik a CO2-kibocsátást, ezáltal növelik vállalkozása fenntarthatóságát.

Időt szabadítanak fel a fejlesztésekhez

Az Automower® fűnyírók önállóan üzemelnek a futballpályán. Ha valami a figyelmét igényli, a Husqvarna Fleet Services™ alkalmazás azonnal értesíti telefonján keresztül (további részletek az oldal alján). A robotfűnyíró rengeteg időt szabadít fel, így kiváló lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy gondoskodjon a pálya egyenetlenségeiről és kikoptatott részeiről. Ennek eredményeként egy valóban elismerésre méltó pályát kap, és a lehető legjobb feltételeket biztosíthatja a játékosok számára képességeik tökéletesítéséhez.

Egy eddig ismeretlen gyepminőség

Az Automower® fűnyírók emellett javítják a pálya állóképességét a sűrű mérkőzés-időbeosztások és a többórás intenzív edzések általi igénybevétellel szemben. Mivel a robotfűnyíró mindennap lenyírja a füvet, ezzel minimalizálja a gyepre gyakorolt hatást. A rendkívül apró, gyorsan komposztálódó nyesedék folyamatos trágyázásról és nedvességről gondoskodik, ez pedig zöldebb és sűrűbb pázsitot eredményez. A kutatások azt is bizonyítják, hogy a folyamatos fűnyírás hatására a fűgyökerek 25%-kal mélyebbre nyúlnak, ezáltal a pázsit egészségesebb és erősebb lesz.

Tökéletes a játékosok és költségterve számára is

Az Automower® akkor foglalkozik a pályával, amikor Ön szeretné – éjjel vagy nappal – figyelembe véve az időbeosztást, annak érdekében, hogy ne zavarja az edzéseket. Eközben Ön a számtalan további elvégzendő feladatára fordíthatja idejét. A játékosok pedig a gyakorlatokra összpontosíthatnak. A hagyományos fűnyírókhoz képest alacsonyabb befektetési költség és a megtakarított munkaórák száma miatt az Automower® fűnyírók remek befektetésnek számítanak.

Állítsa össze robotfűnyíró csapatát

Mostanáig nagyobb füvesített területeket kellett különálló műveleti egységekre osztania a gépek számára, és csak egy Automower® robotfűnyírót tudott használni az egyes területeken. Az Automower® Club Solution – egy új, letölthető funkció – segítségével egy nagy méretű műveleti egység hozható létre a futballpálya számára, és több fűnyíró is dolgozhat ugyanazon a területen. Ez gyorsabb fűnyírást tesz lehetővé a pályán, ami megnöveli annak rendelkezésre állását az edzések és mérkőzések számára. Emellett feleslegessé teszi a pálya közepén elhelyezett határoló huzalt, ami csökkenti a huzal gyepszőnyeg-gondozási munkákból, például levegőztetésből és lazításból fakadó károsodásának kockázatát.

Karbantartás néhány érintéssel

A Husqvarna Fleet Services™ digitális kezelőeszközünk segítségével kezelheti az összes, egy vagy több futballpályán működő Automower® robotfűnyírót. Bárhonnan, bármikor. Telefonon, táblagépen vagy laptopon keresztül részletes statisztikákat tekinthet meg az egyes gépekről, módosíthatja a fűnyírási ütemterveket és a vágási magasságot, értesítéseket kaphat a gépek szervizidőpontjának esedékességéről és még számos egyéb műveletet elvégezhet.

 

Kérjen ajánlatot tőlünk Husqvarna Club Solution megoldásra! Személyesen meglátogatjuk Önt, felmérjük a pályát és átbeszéljük az igényeket az edzés- és rendelkezésre állási időket illetően.