Robotfűnyíró szakértők vagyunk!

Mindig is hittünk abban, hogy célravezető dolog, ha igyekszünk minden új technológia megjelenésekor az elsők között lenni, hiszen a végén csak így lehetünk a legjobbak. Csak így tudjuk ügyfeleink igényeit maximálisan, a legújabb, legkorszerűbb eszközökkel kielégíteni.

Így történt, hogy Magyarországon az elsők között kezdtünk el foglalkozni a Husqvarna és Gardena robotfűnyírók telepítésével, majd az elsők között kezdtünk el profi módon, kábelfektető gépekkel dolgozni, hogy még szebb, gyorsabb és tökéletesebb legyen a munkánk.

Ma már ott tartunk, hogy az elmúlt 7 évben több 100 darab gépet telepítettünk, megbízóink nagy megelégedésére, melyek azóta is tökéletes pázsitot varázsolnak nap, mint nap. Ez a hatalmas mennyiség segített minket abban, hogy mára óriási tapasztalattal rendelkezzünk, mind a magán kertek, mind az ipari létesítmények, közterületek kezelését illetően. Nekünk nem akadály, ha valami bonyolult, nagy, vagy meredek – épp ellenkezőleg: nekünk ez mind kihívás, melyet örömmel oldunk meg.

Folyamatosan képezzük magunkat, hogy a legmodernebb technológiákkal is azonnal képben legyünk, saját kertjeinkben teszteljük is a fejlesztéseket, legyen szó egy telefonos applikációról vagy egy új szoftverváltozatról. Ma már nem csak mi gondoljuk, hogy profik vagyunk ebben a szegmensben, de a Husqvarna márka is elismerte munkánkat az Automower Expert kitüntetéssel. Hogyan végezzük a telepítést? Itt többet olvashat róla…

A tanulás természetesen sosem állhat meg, hiszen a termékfejlesztés is rohamtempóban halad, mi pedig igyekszünk lépést tartani vele, hogy amikor Ön felkeres minket, minden kérdésére válaszolni tudjunk!

Nem fognak csalódni, hiszen mottónk szerint: „Csak a minőség vállalható!”

Robotfűnyíró CentrumHusqvarna Centrum Budaörs
Üzletünk címe: 2040 Budaörs, Szabadság út 77.
Mobil: +36 20 521 521 4
info@robotfunyirocentrum.hu

Budaörsi szaküzletünk

Husqvarna Centrum Budapest
1182 Budapest, Üllői út 555.
1/257-802470/623-5540
husqvarnacentrum@hosagep.hu

Budapest Üllői úti szaküzletünk

Virtuális séta az üzleteinkben!

Budaörsi üzletünk:

 

Budapest, Üllői úti üzletünk